Nogometaši Villarreala svladali su Hajduk 4-2 u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige u Valenciji, a uzvrat na Poljudu igra se za tjedan dana. Hajdukovi igrači žale zbog poraza, posebno jer smatraju da su dobro ušli u utakmicu, ali i nadaju se pomoći punog poljudskog stadiona u uzvratu.

– Mislim da ne možemo biti zadovoljni, zato što smo odlično ušli u utakmicu. Ostaje taj žal što nismo barem do poluvremena uspjeli izdržati taj ritam kao u prvih 15 minuta, bez grešaka. Nakon 15-ak minuta počeli smo raditi defanzivne greške i onu su to automatski kaznili jer su igrači top-kvalitete. Ostaje žal za ovim rezultatom, imam osjećaj da smo mogli bolje, no nije ništa gotovo, u uzvratu pred punim Poljudom sve je moguće, smatra Borevković.

Kad je Villarreal poveo 2:1 uvukla se dodatna nervoza u redove Hajduka.

– Naravno da te presječe kad primiš dva gola, razbilo nam je to ritam, bilo je teško vratiti se pa smo primili još dva gola do poluvremena, no uspjeli smo srećom u drugom poluvremenu zabiti još taj jedan gol i ostaje sve otvoreno za uzvrat.

Tridesetpetogodišnji Moreno dao je dva gola Hajduku…

– To su igrači ogromne kvalitete, na top-nivou, nisu slučajno igrali polufinale Lige prvaka prošle godine. Nije sigurno lako, ovo je veliko iskustvo za nas, ne igramo svaki dan s ovako kvalitetnim protivnikom. U uzvratu je sve moguće, ali sad trebamo zaboraviti na ovo i okrenuti se Lokomotivi, a tek poslije razmišljati o Villarrealu.

Španjolci nisu izašli na teren s najjačom postavom, tek u nastavku su uveli Pareja i Torresa.

– Događala su se i veća iznenađenja. Kod nas kod kuće nitko nije favorit protiv nas, pred punim Poljudom, pred našim navijačima sve je moguće. Mi ćemo sigurno napasti i krenuti po pobjedu i nadoknadu zaostatka. Moramo odigrati odličnu utakmicu, siguran sam da će dečki dati sve od sebe i onda je pred punim Poljudom sve moguće.

– Kvalitetna su ekipa, imaju puno kvalitetnih pojedinaca, ali razliku čini njihova timska igra, ocjenio je protivnika Borevković.

Strijelac Stipe Biuk također vjeruje da je na Poljudu sve moguće:

– Jako teška utakmica. Villarreal je top europska ekipa. Dobro smo ušli u utakmicu, a zatim na naše pogreške primili četiri gola. U završnici smo smanjili na 4:2, ali vjerujem da na Poljudu možemo okrenuti, rekao je i dodao:

– Trener nas je na poluvremenu posložio. Bolje smo stajali na terenu. Sada razmišljamo samo o Lokomotivi, a onda ćemo se okrenuti Villarrealu, piše HRT.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!