Rukometni klub Izviđač Central osiguranje u sklopu priprema za nadolazeću rukometnu sezonu organizira rukometni turnir pod nazivom „Ljubuško ljeto 2022“.

Na jednodnevnom rukometnom turniru, koji će se igrati u subotu, 27.08.2022. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, pored rukometaša Izviđač Central osiguranje sudjelovati će tri člana hrvatske Paket 24 Premijer lige.

Na rukometnom turniru “Ljubuško ljeto 2022” pored naše momčadi sudjelovati će RK Metković MehanikaRK Ribola Kaštela i MRK Trogir.

Naši sportski prijatelji iz Metkovića, Kaštela i Trogira rado su se odazvali našem pozivu da sudjeluju na ovom jednodnevnom turniru na čemu im se iskreno zahvaljujemo. Ove tri momčadi tradicionalno su naši suparnici u pripremnim utakmicama kako u sklopu ljetnih tako i u sklopu zimskih pripremama.

U redovima naših prekograničnih susjedi iz Metkovića nastupaju i naši bivši članovi, Josip Čutura naš bivši kapetan te Mateo Rodin, Mario Pavlak, Josip Milas i Kristijan Raguž. Trener momčadi iz Metkovića je Mario Bjeliš koji se je s našom momčadi 2019. godine domogao titule prvaka BiH.

Prema rasporedu igranja utakmica na turniru, turnir otvaraju MRK Trogir i RK Metković Mehanika utakmicom koja počinje u 10:30, dok je početak druge polufinalne utakmica između RK Izviđač CO i RK Ribola Kaštela na rasporedu u 12:15 sati.
Utakmica za treće mjesto odigrati će se u 17:00 sati, dok je početak finalnog susreta zakazan za 19:00 sati.

Subota je još jedna prilika za provjeru spremnosti naše momčadi pred predstojeću rukometnu sezonu i susret sa austrijskim HC Linzom AG u okviru EHF Europen Cup-a.

Isto tako subota je prilika ljubiteljima rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu na otvaranje rukometne sezone u Ljubuškom te da uživaju u rukometnim predstavama.

Ulaz u dvoranu je slobodan.

Izvor: Izvidjac.com

error: Content is protected !!