Transfer Pierre-Emericka Aubameyanga iz Barcelone u Chelsea više nije tako sigurna stvar kao što se mislilo. Novi problem nastao je saznanjem da će reprezentativni napadač Gabona morati pauzirati mjesec dana zbog slomljene čeljusti. Ozljedu su mu nanijeli provalnici prošlog ponedjeljka nakon što su provalili u njegov dom, pretukli ga željeznim šipkama, ukrali dijamante, a onda pobjegli. Udarena je i njegova supruga Behague.

As navodi da je Aubameyang pretrpio ozbiljne zdravstvene posljedice u napadu, a najteža ozljeda mu je lom čeljusti nastao udarcem šipkom u lice. Zbog toga će morati pauzirati mjesec dana, a sve to moglo bi utjecati na njegov transfer u londonski klub, piše Index.hr.

Ozljede se nisu činile ozbiljnima, ali dodatnim testovima utvrđeno je drugačije. Neće ga biti na Barceloninim treninzima, a kad se vrati mogao bi nositi i zaštitnu masku u utakmicama. Sve to utječe na planove i njegove, a moguće i planove Chelseaja da ga kupi. Chelsea ima malo vremena za odluku bi li bilo mudro uložiti 25 milijuna eura u njegovo dovođenje. Ljetni prijelazni rok u Engleskoj završava 1. rujna.

/HMS/

error: Content is protected !!