Prvi festival piva održava se 2. i 3. rujna u Ljubuškom, Beer Fest Ljubuški jedinstven je događaj kojeg organizatori predstavljaju superlativima, te smo u programu Radija Ljubuški ugostili Mladena Bebeka direktora Turističke zajednice Ljubuški i Marija Mandića iz udruge ManiFest Široki Brijeg.

„Ovo je peti veliki događaj kojeg organiziramo u Ljubuškom, završni događaj ovog ljeta. S obzirom na činjenicu da na području Ljubuškog imamo ljude koji sami proizvode pivo, želja nam je bila predstaviti njih kroz posebno izdanje festivalskog piva, ali i zaokružiti cijelu priču uz temu piva kroz jedan sadržajan i bogat program kojeg smo pripremili. Festival će trajati dva dana, uz besplatan ulaz. Prostor na trgu i oko njega će biti ispunjen ponudom piva, dijelom u kojem će biti štandovi sa hranom ali zabavnim dijelom. Bit će to mjesto gdje će se održavati i tematske radionice majstora craft piva, učinili smo sve kako bismo svim posjetiteljima dvodnevni festival učinili zabavnim i zanimljivim,“ kazao je, između ostalog, Mladen Bebek.

„Festival kojeg organiziramo jedinstven je na našem području, bilo je sličnih događanja, ali ne ovako sadržajno bogatih. Ideja vodilja nam je bila zatvaranje ljetne sezone sa festivalom koji bi ponudio nešto drugačije. Naše dugogodišnje iskustvo organizacije raznih događaja i streeet food festa u Širokom prenosimo ovdje u Ljubuški, na festival stoga i dolaze najbolji majstori street fooda. Predstavljamo najveće i najpoznatije proizvođače pive , ali i najbolje craft pivare u regiji. Broj predstavljača će sigurno rasti idućih godina. Pozivamo sve da dođu, kušaju pive, hranu koju pripremaju vrhunski majstori, ali i uživaju u glazbenom programu uz nastupe grupa Rock trajanja, Nešto Između, Vinka Ćemeraša i Talvi Tuuli te Zabranjenog pušenja”, poručio je Mandić.

Poslušajte razgovor:

Bjanka Medić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!