Žena koja je uhićena jer nije platila račun u restoranu aerodroma u Las Vegasu optužila je policajce da su je uhitili jer je tako “zgodna”.

Policija u Las Vegasu rekla je da je žena, identificirana kao Hend Bustami (28), prekršila pravila aerodroma zato što je ostavila neplaćen račun u restoranu u međunarodnom aerodromu “Harry Reid”.

U izvještaju o uhićenju stoji da je policija pozvana u restoran 31. kolovoza nakon što je Bustamijeva izašla iz restorana ne plativši račun, navodi “Insider”. Policajci su uspjeli utvrditi identitet žene, ali je nisu mogli odmah pronaći u prostorijama aerodroma.

Bustamijeva je na kraju uočen kako spava u blizini sigurnosne kontrolne točke, a zatim je kasnije pronađena u prostoru za preuzimanje prtljaga.

“Policija koja je radila na izlazu D je obaviještena da je žena koja odgovara tom opisu primijećena kako spava u blizini sigurnosne kontrolne točke, ometajući njihove operacije,” navodi se u izvještaju.

Dok je kasnije pronađena u prostoru za preuzimanje prtljaga, žena je bila “ratoborna s policajcima, govoreći da je maltretiraju jer policajci nisu nikad vidjeli nikoga tako lijepog kao što je ona”, rekla je policija.

Čini se da Bustamijeva nije poslušala policajce i optužila ih je da je maltretiraju zbog njena fizičkog izgleda. Čak je tvrdila da su je pokušavali “silovati”.

Izvor:nezavisne.com

error: Content is protected !!