U jutarnjoj emisiji Pod stijenama Kantride na Radiju Rijeka prvi su put ugostili novog trenera Rijeke Sersea Cosmija.

Cosmi je svoju premijeru na riječkoj klupi završio uvjerljivim porazom od Osijeka na Rujevici, nakon kojeg su Bijeli i dalje nakon četvrtine prvenstva na posljednjem mjestu na ljestvici. 

Talijanski stručnjak istaknuo je kako u samo pet dana nije mogao promijeniti mnogo u karakteru momčadi s obzirom na to da je tek učio imena igrača koja ima na raspolaganju. 

– Imao sam vrlo malo vremena pripremiti momčad. Bio je to gorak debi, nisam očekivao takvu patnju i tako superiornog protivnika u prvom poluvremenu. Moramo mnogo raditi na ekipi, zbog toga su me i pozvali.

Još je jednom naglasio da se u iduća dva kola prije reprezentativne pauze protiv Hajduka i Šibenika moraju uzeti neki bodovi koji bi donijeli barem malo mira uoči dva tjedna stanke u kojoj će se imati vremena više raditi s igračima.

– Pogriješio sam na presici, igrači nisu prestrašeni nego gore – terorizirani su od situacije u kojoj su se našli. Kao trener moram biti i psiholog. Ekipa mora izaći iz mentalnih problema i moraju pokazati kvalitete jer ono što su pokazali u subotu je veoma malo. Po meni ti igrači mogu dati mnogo više. 

Cijeli razgovor s novim trenerom Rijeke poslušajte OVDJE.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!