Nogometna Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se utakmicama 12. kola, a one će se igrati u petak i subotu (30. rujna i 1. listopada), odnosno mečeva neće biti u nedjelju 2. listopada na dan Općih izbora 2022. godine koji se održavaju u Bosni i Hercegovini.

Kolo će se otvoriti utakmicama u Srebreniku i Gabeli, a obje su na rasporedu u 15 sati.

Tuzla City će u Srebreniku biti domaćin Sarajevu u susretu koji je definitivno derbi ovog kola, a u isto vrijeme u Gabeli, mostarski Velež će dočekati novaka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ekipu Posušja.

Iako trenutačno pretposljednje na ljestvici, Posušje je ugodno iznenađenje aktualne sezone što se tiče igre ali i fair playa.

U petak se igra još jedan meč i to u Mostaru, a na stadionu Pod Bijelim brijegom aktualni prvak Premijer lige BiH ekipa Zrinjskog će od 20 sati dočekati Slobodu.

Pobjedom bi se Plemići približili samom vrhu premijerligaške ljestvice, a važno je napomenuti i to da momčad Sergeja Jakirovića zbog nastupa u europskim natjecanjima ima tri utakmice manje.

U subotu su na rasporedu tri utakmice, a prvi će na teren u 14 sati u Bosanskom Brodu izaći nogometaši banjolučkog Borca i Sloge.

Nakon toga, slijedi duel u Trebinju između Leotara i Željezničara, a 12. kolo Premijer lige BiH će se zatvoriti na stadionu Pecara u Širokom Brijegu gdje će istoimeni domaćin dočekati Igman iz Konjica.

Širokobriježani su s utakmicom manje na čelu ljestvice, te bi ih pobjeda još više učvrstila na vrhu.

U nedjelju, na dan Općih izbora 2022. godine, neće se igrati utakmice nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!