Damir Vučić novi je trener RNK Splita. Nakon što su se „crveni” rastali s dosadašnjim strategom Ivanom Tomičićem, klub s Parka mladeži potvrdio je kako će na klupu sjesti 51-godišnji Vučić.

S momčadi Neretvanca zauzeo je Vučić četvrto mjesto u Trećoj HNL Jug u sezoni 2016/17. S Ljubuškim (tada se klub zvao Bigeste) ušao je 2011. godine u Drugu ligu Federacije BiH Jug, a sa Slogom iz Ljubuškog je osvojio Drugu ligu FBiH Jug 2015. godine, kao i lani s Ljubuškim. Radio je i u kuvajtskom Arabi SC-u. Kao igrač nastupao je u Veležu, Neretvi, Dubravi, Orijentu i Ljubuškom.

Prvi trening s momčadi Vučić bi trebao odraditi sutra. Poslije šest odigranih susreta Split je na dnu ljestvice Treće NL Jug sa samo tri osvojena boda. U idućem kolu za desetak dana Split će s novim trenerom na kormilu ugostiti Zmaj iz Makarske, piše Slobodna Dalmacija.

– Zadovoljstvo mi je preuzeti klub kao što je RNK Split, čak i u ovim izazovnim vremenima. Svojim angažmanom učinit ću sve kako bi postigao ono što se od mene očekuje – poručio je Vučić za facebook stranicu kluba.

“Seniorsku momčad će do daljnjeg voditi Andrej Markić, naš dojučerašnji igrač i tihi vođa svlačionice preuzima klupu već od sljedećeg kola koje će se igrati u subotu na Babovcu protiv HNK Rama”, objavljeno je na facebook stranici NK Ljubuški.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!