Četiri kola BH Telecom Premijer lige za muškarce su iza nas. Momčad RK Izviđač CO je pobjedama protiv dobojske Sloge, banjalučkog Borca, zvaničnog prvaka BiH, „nespretnog“ remija u Maglaju i pobjede u Kaknju zasjela na prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Ovoga vikenda pred „Skautima“ je novi izazov. U Gradsku športsku dvoranu u sklopu 5.kola stiže RK Sloboda iz Tuzle prema najavama iz njihovih redova, a i iz rukometnih krugova prvi favorit za osvajanje titule prvaka BiH u sezoni 2022/2023.

Kažimo da je Sloboda u sezoni 2019/2020, 2020/2021 pobjednik, a u sezoni 2021/2022 finalista KUP-a te prošlogodišnji doprvak u natjecanju Premijer lige.
Momčad Slobode predvode iskusni rukometaši, bivši „Skaut“ Emir Suhonjić te Alen Ovčina, Benjamin Čičkušić, Adnan Bečić. Na klupi Slobode je internacionalac i naš bivši strateg Siniša Markota.
Sloboda u zadnja dva kola nije polučila dobre rezultate i za ostvarenje najavljivanih ambicija bodovi protiv „Skauta“ su im imperativ. Međutim i „Skauti“ konja za utrku imaju“.

Očekujemo da će naši mladi momci u subotu zaigrati u pravom svijetlu i na krilima domaće publike doći do pobjede te se učvrstiti prvoj poziciji. Vjerujemo da momci predvođeni kapetanom Milanom Vukšićem željno čekaju subotu da pokažu pravo lice te „izravnaju“ račune za svojim sportskim protivnikom.

Nadajmo se da će tako i biti, ali potpora s tribina, kao uvijek, bila je ključ uspjeha.
U subotu nas očekuje jedan istinski spektakl, zato, svojim dolaskom pomognimo da naši dečki budu ti koji će slaviti.

Budimo dostojanstveni te fer i sportskim navijanjem podržimo naše dečke, ali kao i uvijek pozdravimo i njihove protivnike.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Slobode igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 08.10.2022. godine, s početkom u 20,00 sati uz izravan prijenos na BHRT televiziji.

Izvor:izvidjac.com

error: Content is protected !!