Četiri kola BH Telecom Premijer lige za muškarce su iza nas. Momčad RK Izviđač CO je pobjedama protiv dobojske Sloge, banjalučkog Borca, službenog prvaka BiH, „nespretnog“ remija u Maglaju i pobjede u Kaknju zasjela na prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Ovoga vikenda pred „Skautima“ je novi izazov. U Gradsku športsku dvoranu u sklopu 5.kola stiže RK Sloboda iz Tuzle prema najavama iz njihovih redova, a i iz rukometnih krugova prvi favorit za osvajanje titule prvaka BiH u sezoni 2022/2023.

Utakmicu je za Radio Ljubuški najavio igrač Izviđača Miloš Kos:

„Sloboda je jedan od kandidata za osvajanje titule ove sezone tako da će ovdje sigurno doći s velikim motivom. Nakon poraza u Kupu sigurno će doći sa željom da osvoje bodove i što prije se vrate u borbu za prvaka BiH. Nadam se da ćemo ih uspješno zaustaviti na tom putu. Mi zadnjih par utakmica igramo jako dobro i nadam se da ćemo odlično odigrati i ovu utakmicu i na kraju pobijediti uz pomoć naših vjernih navijača. Želio bih iskoristiti ovu prigodu da pozovem sve navijače da sutra u 20 sati dođu u Gradsku športsku dvoranu u Ljubuškom i podrže nas na putu ka još jednoj pobjedi“, kazao je Kos.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Slobode igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 08.10.2022. godine, s početkom u 20,00 sati uz izravan prijenos na BHRT televiziji.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!