Pjesma “Zagrli anđela svog” u izvedbi Karle Miletić osvojila je nedavno nagradu publike na 10. jubilarnom međunarodnom Festivalu duhovne glazbe “Svjetlost dolazi”  u Zadru.

Autor glazbe je Dario Vištica koji je napisao i tekst, te odradio dio aranžmana navedene skladbe.

Inače, Vištica je porijeklom iz Ljubuškog, točnije sela Veljaci gdje je živio u ranoj mladosti, a trenutno živi u Zadru. 

U Zadru se osim bavljenja glazbom, bavi računovodstvenim poslovima, eu fondovima i radi kao naslovni asistent na Sveučilištu u Zadru. Također, objavljivani je autor nekoliko znanstvenih radova iz područja ekonomije.

Što se tiče same pjesme, riječ je o komercijalnoj ljubavnoj pjesmi, ali koja je zbog same poetske prirode primljena je na festival duhovne glazbe jer se može okarakterizirati i kao duhovna pjesma. Pjesma je prilikom izvedbe doživjela ovacije publike kao i na izvedbi nakon proglašenja pobjednika.

“Nakon toga smo dobili veliki broj pozitivnih komentara, a od svega toga najviše nam znači što je puno ljudi poslalo poruku kako se pronašlo u toj pjesmi i zaplakalo”, prokomentirao je Vištica za Radio Ljubuški.

error: Content is protected !!