Rukometaši Izviđača odigrali su još jednu vrlo dobru utakmicu, u potpunosti su nadigrali tuzlansku Slobodu (33:24), a nadmoć skauta mogli su u izravnom prijenosu vidjeti i gledatelji BH TV-a.

Domaći rukometaši počeli su furiozno, pa je već nakon četiri minute igre bilo 4:0. Iako u prvom poluvremenu vratari nisu imali neki značajan broj obrana domaćini su teško primali golove, ili bolje rečeno gosti nisu zabijali. Jedino što je Sloboda učinila u prvom dijelu bio je u dva navrata dolazak na minus dva, 4:2 u 5-oj i 7:5 u 13.minuti. Skauti su nametnuli ritama koji gosti nisu mogli ispratiti pa je prednost domaćina u 21.minuti bila 13:8 i do odmora se igralo uglavnom gol za gol. Na odmor se otišlo pri rezultatu 16:12.

Izviđač je stiskao odmah i početkom nastavka pa je u 36.minuti bilo plus šest (20:14), a onda je na vratima domaćina briljirao Ivan Herceg. Da su skauti imali malo više koncentracije u napadu utakmica se mogla odlučiti do polovice nastavka. Ipak, nekoliko pogodaka Mladena Boškovića dovelo je u 42.minuti do plus sedam (24:17), a gosti su jedino „uspjeli“ svesti prednost Izviđača na pet golova u 49.minuti (27:22). Nakon toga uslijedila je furiozna završnica Izviđača koji je početkom šezdesete minuti bio na plus deset 33:23, a gosti su u posljednjoj sekundi postigli gol za konačnih 33:24.

Kompletna momčad Izviđača odigrala je na razini, Ivan Herceg je imao 13 obrana, Mladen Bošković zabio je 8, Milan Vukšić, Miloš Kos i Ivano Pavlović po 5, dok je Filip Vujović pogodio 4 puta. Kod Slobode su Luka Barjaktarević i Benjamin Čičkušić postigli po 5 golova, a vratar Zdravko Čajić imao je 10 obrana.

mile kraljević/radio ljubuški

error: Content is protected !!