Iako je bilo neke bojazni kako će Izviđač bez Kosa, a u međuvremenu i Alilovića i Dedića, odigrati protiv Trebinjaca koji do večeras nisu imali poraza, početak susreta odagnao je možebitne strahove. Po „kratkom postupku“ skauti su poveli 3:0, a igrala se treća minuta. Tri minute kasnije bilo je plus četiri (5:1), a onda je uslijedila nešto bolja igra gostiju koji u 9.minuti dolaze na gol zaostatka (5:4).

U drugoj polovici prvog dijela kreće Izviđač, u 16.minuti bilo je 8:5, a dvije minute kasnije 10:5. Pet razlike imali su skauti i u 25.minuti kad je bilo 15:10, ali su gosti s dva gola u završnici prvog dijela smanjili prednost na 15:12.

I drugo poluvrijeme Izviđač je otvorio serijom 3:0 pa je u 33.minuti bilo 18:12. Već tada se vidjelo da Leotar ne može parirati brzim i rastrčanim skautima čija je prednost i dalje rasla, u 38.minuti bilo je plus sedam (22:15), a u 41.minuti i plus osam (24:16). Iako je cijela momčad igrala dobro u tim trenucima su Ivano Pavlović, Diano Ćeško i Marijan Šaravanja nemilice trpali, a vratar Ivan Herceg skidao je sve redom.

U 48.minuti prednost Izviđača bila je dvocifrena, plus deset (28:18), a pet minuta prije kraja bilo je 33:20. Na kraju velikih dvanaest golova razlike i veliki poticaj za skaute uoči utakmice Europa kupa za tjedan dana u Slovačkoj.

Vratar Izviđača Ivan Herceg imao je 16 obrana, Ivano Pavlovič postigao je 8, Diano Ćeško 7, Marijan Šaravanja 6 golova, a goste su predvodili Vladimir Stanković sa 8 (šest sa sedam metara) i Đorđe Ratković sa 7 postignutih golova, dok je vratar Miloš Knežević imao 11 obrana.

mile kraljević/radio ljubuški

error: Content is protected !!