Rukometašice Izviđača CO i drugu su domaću utakmicu minimalno pobijedile u neizvjesnoj završnici, u utakmici – derbiju 5.kola Premier lige slavile su protiv banjalučkog Borca 30:29.

U prvom poluvremenu većim dijelom igralo se izjednačeno, domaće rukometašice bi povele, a gošće su sustizale tako da do 26.minute nije bilo prednosti veće od dva gola, s tim da gošće niti jednom nisu bile u prednosti. Potkraj prvog dijela s dva gola Ane Petrović Izviđač je došao do pet golova prednosti (18:13) u 29.minuti, a gošće su uspjele zabiti prije odmora za rezultat 18:14 na odmoru.

I u nastavku izjednačena igra, prednost domaćih rukometašica kretala se od dva do četiri gola, a kako se približavala sredina nastavka gošće su sustizale prednost koju je Izviđač imao. U 44.minuti bilo je 24:24, a dvije minute kasnije Borac je prvi put poveo (24:25), a Borac je vodio i u 57.minuti 28:29. Golom Ane Petrović u 57.minuti Izviđač je poravnao i ušlo se u posljednje dvije minute.

Svojim jedinim golom na utakmicu u 60.minuti Milica Stamatović dovela je domaćine u vodstvo, a pokušaj gošći da poravnaju spriječila je vrlo dobra Ivana Petrović na vratima.

Ana Petrović s osam golova, Anđela Boras sa sedam i mlada Iva Grbavac sa šest golova uz solidnu Ivanu Petrović na vratima bile su najbolje kod Izviđača, a Borac je predvodila Lana Lončar s deset golova.

mile kraljević/radio ljubuški

error: Content is protected !!