Predsjednik Čović s dužnosnicima Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke
Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović, održao je danas sastanak sa izbornim stožerom Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj političkoj situaciji u BiH te su se analizirali preliminarni izborni rezultati i aktivnosti po svim općinama i gradovima Županije Zapadnohercegovačke.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽZH Ivan Leko potvrdio je kako će HDZ BiH i koalicija stranaka Hrvatskog narodnog sabora zadržati dominaciju u Skupštini Županije Zapadnohercegovačke, uz dovoljno osvojenih mandata za samostalno formiranje stabilne Vlade.

Prilikom sastanka razgovarano je i o planiranim aktivnostima oko uspostave vlasti nakon održanih Općih izbora u BiH, i to na svim razinama izvršne i zakonodavne vlasti, od županija, preko Federacije do državne razine.

Predsjednik Čović je prilikom sastanka upoznao dužnosnike HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke o razgovorima pri procesu uspostave vlasti na višim razinama s partnerima, te elementima programa za naredne četiri godine, za koje se zalažu dužnosnici HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH.

error: Content is protected !!