U subotu, 5.studenog rukometaši Izviđača igraju uzvratni susret 2.kola European cupa protiv slovačke momčadi Povaška Bistrica. Tim povodom u klubu je organizirana tiskovna konferencija na kojoj su govorili: voditelj momčadi Nedan Zovak, trener Toni Čolina, te igrači Mihael Bebek i Diano Ćeško.

Iako je Izviđač izgubio devet razlike (34:25) u klubu ne manjka optimizma uoči uzvrata. Prvo je Nedan Zovak otvoreno rekao da vjeruje u čudo, a potom je i trener Čolina govorio na koji način Izviđač može do uspjeha.

U prvom susretu previše se griješilo, a ni obrana nije bila na visini zadatka, a sve se to može popraviti i uz pomoć publike, koju svi pozivaju, može se postići dobar rezultat. Lijevi bekovi, Mihael Bebek i Diano Ćeško će imati, uz obveze u obrani, i zadatak u napadu jer bez dobre večeri bekova, ali i ostalih linija, ne može se očekivati čudo.

Jedna ohrabrujuća vijest je da se i Filip Odak vraća u prvu momčad, on se nakon ozljede i operacije pomalo vraća, već je imao zapažene role u momčadi Izviđač 2 koja se natječe u Prvoj ligi FBiH i sigurno će dobiti priliku i na ovom susretu.

Susret se igra u subotu u Gradskoj športskoj dvorani u 19 sati.

Poslušajte što su sve rekli akteri tiskovne konferencije.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!