Ubitačni ritam igranja utakmica srijeda-subota za rukometaše Izviđač Central osiguranja se nastavlja. Nakon derbi susreta 10.kola BH Telekom Premijer lige BiH u kome su „Skauti“, u subotu, u Gradskoj športskoj dvorani, u Ljubuškom, svladali RK Vogošću, posljednjih godina velikog suparnika, pred njima je u srijedu još jedan izazov. Na rasporedu je zaostala utakmica 9. kola BH Telekom Premijer lige BiH. U goste nam stiže RK Gračanica. Odlična momčad, koja je dobro posložena, fizički besprijekorno pripremljena, tehnički i taktički potkovana te s klupe vođena s mladim rukometnim stručnjakom Damirom Doborcem. RK Gračanica ne krije ambicije, ove godine cilj im je titula prvaka.

Dakle, u srijedu je veliki ulog u igri. „Skauti“ u srijedu imaju „break“ loptu, pobjedom bi odmakli prvim pratiteljima na četiri boda, dok bi gosti iz Gračanice pobjedom stigli samo na bod zaostatka.

Naši momci predvođeni kapetanom Milanom „Mićom“ Vukšićem su svjesni ozbiljnosti trenutka te poručuju „nešto će se i nas pitati“.
Tko će od dva mlada rukometna stručnjaka biti uspješniji, naš Toni Čolina ili Damir Doborac, pokazat će srijeda.

Vjerujemo u našeg trenera, vjerujemo u naše momke, ali isto tako i mi imamo zadaću. Dođimo u srijedu u Gradsku športsku dvoranu, budimo im podrška, budimo 8 „Skaut“. Naši momci zalaganjem, pristupom, posvećenosti i igrama to zaslužuju.

Vaša pomoć s tribina je dragocjena. Navijanje, bodrenje, huk s tribina ulijeva dodatnu snagu, vodi do pobjede. Zato dođimo, srijeda je pravi vrijeme za velike stvari.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i RK Gračanica igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu, 16.11.2022. godine, s početkom u 18:30 sati.

error: Content is protected !!