U organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški predstoji pregršt kulturnih manifestacija koje će se upriličiti u studenom i prosincu tekuće godine u Knjižnici Ljubuški.

Naime, u suorganizaciji JU“KŠC“ Ljubuški, u Širokom Brijegu u srijedu 16. studenog upriličit će se Književna večer s književnicima s područja ŽZH, dok će se pak idući tjedan, na radost ljubitelja umjetnosti, upriličiti skupna izložba slika Ljilje Petković i Branke Matijašević.

Potom predstoji predstavljanje knjige „Draga“ autora Branka Rogića, kao i tribina na temu „140 godina poljoprivredne proizvodnje u Ljubuškom“.

U okviru tradicionalne manifestacije „Advent u Knjižnici Ljubuški“ upriličit će se brojne kulturne aktivnosti od kojih izdvajamo –  predstavljanje knjige „S njim hodi“ autora fra Miljenka Miće Stojića, skupna izložba slika nastalih na Eko likovnim kolonijama upriličenima u Ljubuškom proteklih nekoliko godina, kreativna radionica božićnih ukrasa za djecu s teškoćama u razvoju, prodajna izložba božićnih ukrasa za djecu i odrasle s teškoćama u razvoju, ukrašavanje božićnog drvca u prostorijama knjižnice od strane djece s teškoćama u razvoju i božićna predstava za polaznike dječjih vrtića s područja Grada Ljubuškog.

Izvor: Iks portal

error: Content is protected !!