Služba za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da Turistička zajednica Grada Ljubuškog i Grad Ljubuški zajedno sa JP ”Parkovi” d.o.o. Ljubuški i JU Kulturno športskim centrom Ljubuški organiziraju manifestaciju ”Advent u Ljubuškom” u vremenskom razdoblju od 03. prosinca 2022. godine do 03. siječnja 2023. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom, zbog čega će dio interne prometnice unutar Trga dr. Franje Tuđmana biti zatvoren za promet od 25. studenoga 2022. godine, i to:

             – od križanja interne prometnice sa Ulicom Hrvatskih branitelja (od Mjenjačnice Euro)

i dalje zapadno

 – do križanja interne prometnice sa sjevernim (izlaz od gradske tržnice) i južnim (izlaz sa gradskog parkinga) prilazom Trga dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom.

Zona na kojoj će se održavati predviđena manifestacija biti će obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom uz nadzor Policijske uprave Ljubuški koja će poduzeti odgovarajuće zakonske mjere i propise.

Molimo sve sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje, te da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa uz korištenje alternativnih pravaca.

Izvor: Služba za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog

error: Content is protected !!