Nakon što su u petnaest dana odigrali pet jako teških utakmica (MSK Povazska Bystrica – 5. studenoga, RK Iskra – 9. studenoga, RK Vogošća – 12. studenoga, RK Gračanica – 16. studenoga i RK Krivaja – 19. studenoga 2022.godine) i izvojevali svih pet pobjeda, „Skauti“ su napokon imali cijeli tjedan kako bi se odmorili, prikupili novu snagu i pripremili za susret 12.kola BH Telecom Premijer lige protiv četvrtoplasirane i uvijek neugodne momčadi RK Konjuh iz Živinica.

Neće u subotu biti lako, pored umora naši momci su i desetkovani, što ozljedama što bolešću, tako da će oni koju budu igrali morati pružiti svoj maksimum, kako bi se niz od devet uzastopnih pobjeda u BH Telecom Premijer ligi nastavio.

Subotnji protivnik, momčad Konjuha je kontinuirano u vrhu bh. rukometa. S Konjuhom smo odigrali puno neizvjesnih i teških utakmica. Rukometaši iz Živinica sigurno je neće doći s bijelom zastavom i u subotnjoj utakmici tražiti će svoju priliku kako da nas iznenade i dođu do bodova.

Očekujemo da će naši mladi momci u subotu zaigrati kao u prethodnim utakmicama i pokazati da ovogodišnji rezultati nisu slučajni.

Međutim potpora s tribina, kao uvijek do sad, bila je ključ uspjeha.

Vaša pomoć s tribina je dragocjena. Vaše navijanje i bodrenje, vaš huk ulijeva dodatnu snagu, koja vodi do pobjede.

Zato dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo osmi “Skaut”, budimo uz naše rukometaše.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Konjuha igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 26.11.2022. godine s početkom u 19,00 sati.

Izvor: izvidjac.com

error: Content is protected !!