Nakon što su u petnaest dana odigrali pet jako teških utakmica (MSK Povazska Bystrica – 5. studenoga, RK Iskra – 9. studenoga, RK Vogošća – 12. studenoga, RK Gračanica – 16. studenoga i RK Krivaja – 19. studenoga 2022.godine) i izvojevali svih pet pobjeda, „Skauti“ su napokon imali cijeli tjedan kako bi se odmorili, prikupili novu snagu i pripremili za susret 12.kola BH Telecom Premijer lige protiv četvrtoplasirane i uvijek neugodne momčadi RK Konjuh iz Živinica.

“Očekujemo da će naši mladi momci zaigrati kao u prethodnim utakmicama i pokazati da ovogodišnji rezultati nisu slučajni. Međutim potpora s tribina, kao uvijek do sad, bila je ključ uspjeha.Vaša pomoć s tribina je dragocjena. Vaše navijanje i bodrenje, vaš huk ulijeva dodatnu snagu, koja vodi do pobjede.Zato dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo osmi “Skaut”, budimo uz naše rukometaše”. kazali su iz kluba.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Konjuha igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom večeras s početkom u 19,00 sati.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!