Dnevno izvješće za vrijeme od 08:00 sati 05.12.2022. do 08:00 sati 09.01.2023. godine Informacije od gradskih/općinskih operativnih centara na području Županije Zapadnohercegovačke i od drugih davatelja informacija za proteka četiri dana:
Tehničke intervencije:

Jučer u vremenu od 12:45 do 14:30 sati, širokobriješki vatrogasci (pet vatrogasaca s dva vozila) imali su intervenciju u mjestu Knešpolje nakon prometne nesreće. Pomoć kod izvlačenja unesrećenih iz karamboliranih vozila i čišćenje kolnika.
Jučer u vremenu od 13:00 do 14:00 sati, ljubuški vatrogasci (dva vatrogasaca s vozilom) imali su intervenciju u mjestu Studenci. Čišćenje i sapiranje ceste.
Prometne nezgode:
Jučer u 12:45 sati, prometna nezgoda u mjestu Knešpolje (Široki Brijeg), četiri osobe zadobile tjelesne ozljede od kojih jedna muška osoba smrtno stradala I.L. (1996.), veća materijalna šteta. U nezgodi sudjelovala dva vozila. Na mjesto nesreće pored djelatnika PU Široki Brijeg izašli su djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg i vatrogasci JVP Široki Brijeg.

Jučer u 14:45 sati, prometna nezgoda u mjestu Ružići (Grude), veća materijalna šteta. U nezgodi sudjelovala dva vozila.
Jučer u 15:05 sati, prometna nezgoda u mjestu Knešpolje (Široki Brijeg), dvije osobe zadobile tjelesne ozljede, manja materijalna šteta. Samoslijetanje vozila.

Izvor:Izvješće centra civilne zaštite ŽZH

error: Content is protected !!