Jučer je u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom pod predsjedavanjem predsjednika Tihomira Kvesića održana 21. sjednica Gradskog vijeća Ljubuški.

Na sjednici je jednoglasno usvojen Prijedlog Odluke o dobitnicima javnih priznanja Grada Ljubuškog za 2022. godinu.

Tom odlukom Godišnja nagrada Grada Ljubuškog dodjeljuje se: Gospodarskom društvu JUR PROM d.o.o. Ljubuški. JUR PROMU se uručuje Povelja i Zlatni grb Grada Ljubuškog.

U obrazloženju za dodjelu ove nagrade navodi se sljedeće:

Gospodarsko društvo JUR PROM d.o.o. osnovano je prije više od 25 godina, uz jasnu poslovnu viziju, dosljednu primjenu strategije razvoja dobro promišljena ulaganja, tvrtka Jur Prom d. o. o. je izrasla iz malog obiteljskog poduzeća u vodećeg distributera auto-dijelova u BiH.

Od samog početka poslovanja, Jur Prom d. o .o. je fokusiran na sigurnost i postizanje zadovoljstva svojih kupaca, krajnjih potrošača i drugih interesnih grupa, što je ujedno cilj koji uspješno postiže više od 25 godina. Uz stalno održavanje razine kvalitete premium proizvoda i usluga, Jur Prom provodi društveno odgovorno poslovanje i značajno utječe na sigurnost u prometu. Bogato iskustvo, spremnost da reagira na bilo koji tržišni izazov i kontinuirana ulaganja u asortiman auto-dijelova, distribuciju i ljudske resurse jamči Jur Promu lidersku poziciju na tržištu i u budućnosti.

Postigavši i učvrstivši lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine, Jur Prom je napravio još jedan korak u pokušaju da ostvari svoj dugoročni strateški cilj ključnu poziciju u regiji. Misija tvrtke Jur Prom je osigurati najviše standarde kvalitete u distribuciji rezervnih auto dijelova pružiti kupcima najvišu vrijednost za uloženi novac, držeći se načela konkurentnosti i društvene odgovornosti. Vizija tvrtke Jur Prom je biti međunarodno relevantna tvrtka koja postavlja nove standarde izvrsnosti u distribuciji autodijelova i auto opreme. Svoje ciljeve tvrtka će postići fokusirajući se na održivi razvoj i rast poslovanja, u skladu sa svojim vrijednostima u svakom aspektu djelovanja.

Poslovanje tvrtke temelji se na ispunjavanju zahtjeva kupaca i tržišta. Međutim, uspjeh tvrtke temelji se na pristupu koji predviđa potrebe tržišta i unaprijed predlaže rješenja. Kroz potragu za visokom kvalitetom proizvoda i usluga, kroz sveobuhvatnu kontrolu rizika i izravnu suradnju s najznačajnijim svjetskim proizvođačima prisutnim u prvoj ugradnji automobilske industrije, Jur Prom je u mogućnosti ponuditi kupcima bogat asortiman auto-dijelova, opreme, brzu i opsežnu raspoloživost i razinu usluge koju je vrlo malo distributera na našem tržištu u mogućnosti pružiti.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!