Još jeda uspješan rukometni vikend je iza nas u kome smo došli do značajnih bodova pobjedom nad Borcem u Banja Luci. Veliki korak je napravljen, ali da bi taj korak potvrdio svoju težinu moramo ga ovjeriti s pobjedom u susretu s momčadi RK Kaknja ove subote na parketu Gradske športske dvorane u Ljubuškom.

Pobjedom u susretu s Kaknjem „Skauti“ bi zaokružili brojku od 30 utakmica u nizu bez poraza.
Zadnji poraz „Skauti“ su doživjeli 26.03. 2022. u Doboju protiv Sloge (30:29) i od tada u godinu dana neznamo za poraz. Skor je 27 pobjeda i 2 remija.

Isto tako, utakmica s Kaknjem biti će uvertira za novi veliki derbi u sljedećem 20.kolu protiv Slobode u Tuzli. Protiv mlade momčadi Kaknja biti će prilika rekonvalescentima i onim s manjom minutažom da pokažu svoju formu.

Rukometni klub Izviđač je odlučio da sve svoje vjerene navijače do daljnjeg „počasti“ besplatnim ulazom zbog klimatskih uvjeta.

Subota je prilika da svojim dolaskom podržite našu mladost, naše nove mlade nade u pohodu na nove uspjehe.

Utakmica između rukometaša Izviđača Central osiguranje i RK Kakanj igra se u subotu, 25.02.2023. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 18:00 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi u ovom susretu.

Dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo uz naše rukometaše, budimo “8. Skaut”.

Izvor: RK Izviđač

error: Content is protected !!