PPD Zagreb nastavlja popunjavati roster za nadolazeću sezonu.

Sve je dogovorio s najboljim vratarem španjolske lige, piše Sportklub.

Nakon što su prošli tjedan objavljena produženja ugovora sa Timurom Dibirovim te Paolom Kraljevićem, redove ‘Lavova’ od iduće sezone pojačat će trenutno najbolji golman španjolske lige Ante Grbavac, inače Ljubušak.

Grbavac je potpisao dvogodišnji ugovor, objavio je hrvatski prvak.

Tako se PPD Zagreb pojačao i između vratnica gdje stiže 29-godišnji Ljubušak. Statistički trenutno najbolji vratar španjolske lige (154 obrane u prvoj polusezoni), u redove Zagrebaša stiže iz trenutno trećeplasirane momčadi ASOBAL lige – Cuence.

Zanimljivo je kako je Grbavac u Španjolsku stigao iz Izviđača gdje je minutažu dijelio s Matejem Mandićem kojeg je put već ranije doveo u glavni grad Hrvatske.

Suvišno je bilo što govoriti o Zagrebu, svi znamo koliko je tu sjajnih igrača prošlo koji su ostavili ogroman trag u hrvatskom i svjetskom rukometu i velika je čast postati dijelom kluba. Uzbuđen sam i sretan zbog transfera i želim davati sve od sebe da vratimo Zagreb tamo gdje je bio prije. Zadnjih godina je jako puno igrača iz Izviđača prošlo kroz PPD Zagreb i svi su pokazali što mogu, pa vjerujem da će tako biti i sa mnom, dodao je Grbavac.

error: Content is protected !!