U 15.kolu Prve lige FBiH – skupina Jug rukometaši Zrinjskog ugostili su momčad Izviđača 2. U vrlo dobroj utakmici punoj preokreta pobjednik se nije znao do posljednje minute.

Domaćini su bolje počeli s tri gola za redom poveli 3:0, nešto kasnije bilo 4:2 za domaćina ali su skauti brzo uzvratili i doveli rezultat u egal. Nešto spretniji gosti otišli su na odmor s prednošću od dva gola, 9:11.

Nastavak susreta bio je znaku gostiju iz Ljubuškog koji su došli do pet golova prednosti 16:21, ali domaćin se „nije dao“. Serijom 5:0 Zrinjski je poravnao rezultat i do pred kraj se igralo praktično gol za gol.

Zrinjski pravi seriju od 5:0 i dolazi do poravnanja. Do pred kraj susreta igralo se praktično gol za gol, a onda u samoj završnici prava drama. Pri rezultatu 28:28 domaćini su imali zicer za vodstvo, ali je vratar gostiju obranio udarac, a u napadu Izviđač dolazi do 28:29. Zrinjski ni u idućem napadu ne dolazi do gola, a gosti golom za 28:30 dolaze do pobjede.

Ante Toni Cvitanović bio je najefikasniji u redovima Zrinjskog sa 7 golova, Filip Rosić dodao je 5, a Tomislav Ereš 4 gola. Kod Izviđača Matej Šimić zabio je 7, Filip Bebek i Andrej Zlopaša po 5, a Petar Grbavac 4.gola.

radio ljubuški

error: Content is protected !!