Posjetili smo OŠ Tina Ujevića Vitina u četvrtak 16. ožujka kako bismo vam prenijeli zapis sa zanimljivog obilježavanja Dana očeva. Uz sudjelovanje učenika 5. 6. i 7. razreda sa svojim očevima u prostorijama škole održano je natjecanje u društvenoj igri „Čovječe ne ljuti se“ između prijavljenih parova koje su činili otac-dijete. Prisutne očeve i djecu na samom početku pozdravili su ravnateljica škole Kornelija Biško i školski psiholog Martina Herceg zahvalivši se prisutnim parovima na odazivu. Od ukupno prijavljenih 20 parova iz središnje škole i područne škole Klobuk nakon pred kola i uzbudljivog prvog dijela natjecanja, dalje je prošlo 8 parova. Pogledajte video prilog sa natjecanja, u audio zapisu naši sugovornici su : Boris i Borna Pavlović , Filip Gavran, Mate Lozo, Filip Anić , Petar Zadro ,Marija Penava, Ivana Artuković, Ivan I Marijan Artuković , Tiho Bebek , Antonio i Ivan Bebek, Damir Bebek, Damir i Marko Zadro, Ozrenko i Dario Pilatić .


Za nadzor svake partije zaduženi su bili suci čiju ulogu su uspješno izvršili učenici završnog 9. razreda škole. U glazbenom dijelu programa nastupio je učenik škole Zvonimir Mišetić. Nakon višesatne igre i zanimljivog druženja pobjedu su odnijeli par Ozrinko i Dario Pilatić koji su imali više sreće od svojih protivnika u finalu Marka i Damira Zadre.

Iz škole su uputili zahvalu pokroviteljima zakuske i donatorima nagrada :
Zahvaljujemo i svima koji su nam pomogli pri realizaciji ovog događaja:
Diskont Planinić, Perić benzinska crpka i restoran, trgovina Biško doo Vitina, Frizerski salon Iko Vitina.

„Sretni smo što smo korak bliže našem cilju – većoj komunikaciji između očeva i njihove djece te jačanju uloge oca koja je neophodna u odgoju.“ poručuju iz OŠ Tina Ujevića Vitina.

Bjanka Medić/ Gordana Ilić/ Radio Ljubuški

error: Content is protected !!