Nakon sjajne predstave u Trebinju i uvjerljive pobjede protiv Leotara rukometaše Izviđača u subotu, 25.ožujka čeka nešto „lakši“ posao. U goste skautima stiže Iskra iz Bugojna, momčad koja se grčevito bori za svaki bod jer je opstanak u Ligi upit


Na tiskovnoj konferenciji uoči utakmice govorili su voditelj kluba Nedan Zovak, trener Toni Čolina, vratar Haris Suljević i kružni igrač Matej Ljubić. Svi odreda su govorili s poštovanjem o sutrašnjem protivniku, ali i izrazili optimizam i najavili sigurnu pobjedu. Trener Čolina će na raspolaganju imati spremnu ekipu, vratio se Domagoj Alilović, vrlo vjerojatno će i Filip Odak, a i Nikola Primorac može uskočiti po potrebi.


Inače, Izviđač u narednih četrnaest dana ima težak raspored, nakon Iskre u srijedu stiže Gračanica, to je prva utakmica četvrtfinala Kupa, potom još dvije utakmice s Gračanicom u gostima, slijedeće subote prvenstvena, pa uzvrat kupa par dana kasnije, a ritam srijeda subota završava u subotu 1.travnja prvenstvenom utakmicom u Vogošći.
Poslušajte što su na tiskovnoj kazali: Nedan Zovak, Toni Čolina, Haris Suljević i Matej Ljubić

Mile Kraljević / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!