Rukometni vikend je pred nama, što se tiče klubova iz Ljubuškog, otvaraju rukometaši Izviđača koji u subotu gostuju u Gračanici, utakmica počinje u 17,00 sati. Ova dva kluba u srijedu su igralu prvu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH gdje su Gračanlije teško stradale, da podsjetimo bilo je 34:23 za Izviđač. Ta činjenica će Gračanici kao domaćinu biti poseban motiv da donekle ublaže dojam od srijede, ali Izviđač je pokazao da najbolje igra kad je najteže. Tromeč Izviđača i Gračanice završit će u srijedu uzvratnom utakmicom četvrtfinala u srijedu u Gračanici

U subotu 1.travnja s početkom u 19 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom rukometašice Izviđača dočekuju Slogu iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja. Bit će to prigoda da skautice nakon teškog poraza u Banjaluci (32:21) vrate samopouzdanje, a u ovoj su utakmici favoriti.

Rukometni vikend „zaključuju“ mladi skauti, momčad Izviđača 2 ugostit će ORK Bosna iz Sarajeva. Riječ je o natjecanju u Prvoj ligi Federacije BiH – skupina Jug, a igra se u nedjelju u 15,00 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!