Dvojica vrhunskih rukometaša Izviđača Haris Suljević i Marijan Šaravanja danas su produžili ugovore s Izviđačem CO na dvije godine. Svoje potpise na novi ugovor s Izviđačem, do 2025.godine, stavili su u prostorijama kluba u nazočnosti službenih predstavnika kluba, Nedana Zovka i Branka Vukojevića.

Prilikom potpisivanja ugovora novinarima se prvi obratio voditelj muške momčadi Izviđača CO Nedan Zovak.

On je na početku naglasio da su Suljević i Šaravanja u Izviđač stigli 2021. godine kao relativno nepoznati igrači široj sportskoj javnosti.

„Već prvu sezonu s njima u ekipi Izviđač CO osvaja Kup BiH, dok je u ovoj sezoni na najboljem putu da osvoji i prvenstvo BiH. Naravno, veliki doprinos, pogotovo u ovoj drugoj sezoni, je upravo njih dvojice. I kako to biva u sportu, rezultat i uspjeh se prepozna, pa su ga tako prepoznale i druge ekipe. Tako su ova dva igrača imala i pozive od drugih ekipa, a ovih dana svjedočimo i pozivu Harisu Suljeviću u reprezentaciju Crne Gore, na čemu mu još jednom čestitam. Ovih dana smo vodili kratke razgovore na naše, a nadam se i njihovo zadovoljstvo, o produženju ugovora i postigli dogovor o produženju suradnje do 2025.godine.  Zahvaljujem im se na povjerenju i nadam se uspješnoj suradnji u naredne dvije godine“, kazao je Nedan.

Nakon njega, o tome kako je došlo do produženja suradnje,  govorio je Marijan Šaravanja.

„Prije svega želim se zahvaliti Izviđaču na ukazanom povjerenju i na produženju suradnje. Praktički smo se dogovorili u pet – deset minuta, nije bilo nikakvih problema. Sretan sam i ponosan što sam produžio ugovor. Nadam se da ću opravdati povjerenje uprave kluba i obećavam da ću za ovaj klub ostavljati srce na terenu, jer je Izviđač klub koji me ispunjava. Posebno me motivira završnica prvenstva gdje već u idućem kolu možemo osigurati naslov prvaka BiH. Plasirali smo se i u završnicu Kupa BiH tako da ćemo probati obraniti i tu titulu“, kazao je Šaravanja.

Zadovoljstvo produženjem ugovora pokazao je i Haris Suljević.

„Prvo bi se zahvalio svima koji su mi čestitali poziv u reprezentaciju Crne Gore. Mislim da je to naš zajednički uspjeh, svih u klubu. Odlučio sam produžiti ugovor s Izviđačem jer mislim da mogu još dosta napredovati u ovoj ekipi, iako sam i u protekle dvije godine vidno napredovao. Prilikom dogovora nije bilo nikakvih problema, relativno brzo smo se dogovorili za sve i napravili jednu odličnu suradnju za naredni period“, kazao je Suljević.

Nakon toga njih dvojica su potpisali produženje ugovora.

error: Content is protected !!