Ovi dana na adresu kluba RK Izviđač CO došlo je mnoštvo dopisa u kojima se poziva rukometaše na okupljanja raznih reprezentativnih selekcija, kako BiH tako Hrvatske i Crne Gore. Pozive članovima doživljavamo kao veliko priznanje za naš klub, za naš rad i rad naših trenera.

Kapetan Milan „Mića“ Vukšić Mladen Bošković pozvani su na okupljanje Rukometne reprezentacije BiH za kvalifikacijske utakmice za europsko rukometno prvenstvo protiv reprezentacija Crne Gore i Slovenije.

Marko ČuljakMate RadišićAndrej Zlopaša i Sergej Purić pozvani su na prvo pripremno okupljanje muške kadetske reprezentacije BiH, selekcija 2006/2007 godište.

Poziv je stigao i iz Rukometnog saveza Crne Gore za našeg Harisa Suljevića čije obrane, ove sezone na vratima Izviđača nisu ostale nezapažene. Izbornik Crne Gore Vlado Šola stavio ga je na popis reprezentativaca koji će sudjelovati u kvalifikacijskim utakmicama za europsko rukometno prvenstvo

Matej Šimić dobio je poziv Kreše Ivankovića izbornika za mlađe juniorske reprezentacije Hrvatske za okupljanje od 24. do 30.04.2023. u Ludbregu.

Filip Odak i Mihael Bebek dobili su poziv Izbornik hrvatske muške juniorske reprezentacije, Andrija Nikolić za okupljanje u Ivanić Gradu od 24. do 30.04.2023. godine.

Čestitke svim našim pozvanim rukometašima kao i njihovim trenerima poručuju iz kluba

RK Izviđač

error: Content is protected !!