Ljubušanke se vole lijepo odijevati i paze na svaki detalj, a sve je veći broj onih koje u Ljubuški dolaze po lijepu odjeću i to odjeću po mjeri.
Kako bi svoje kreacije predstavila osobno, na sudjelovanje na Mostarskom sajmu odlučila se Romilda Ćutuk vlasnica modnog studija L’amore dress koja sama izrađuje svečanu odjeću za žene po mjeri.

„Krenula sam u ovaj posao bez nekog velikog plana, prije pola godine otvorila sam krojački salon u Vojnićima gdje živim.“ govori za Radio Ljubuški Romilda Ćutuk koja se ove godine tako i po prvi put predstavila na Mostarskom sajmu.
„ Željela sam sama sebi nešto sašiti i svojim blizankama, nositi ono što sam zamislila a nisam mogla nigdje kupiti i tako je sve krenulo. Svaka haljina je unikat, ne radim u serijama. Svaka djevojka, žena voli imati nešto jedinstveno, u svaku haljinu ulažem puno truda i ljubavi. Imam troje djece, šivam sama, komuniciram sa klijenticama koje mi dolaze, zovu telefonom, šaljem i odgovaram na poruke ali se sve stigne. Bilo je noći kada sam ostajala skoro do ranih jutarnji sati, stigne se sve uz dobru volju. Pomognu mi suprug i sestra, zadovoljna sam. Treba biti uporan i organiziran, uz malo ljubavi ništa nije teško“ kazuje nam ova vrijedna Vojnićanka.


Na naš upit što klijentice najviše traže i što možemo očekivati u narednim mjesecima naša sugovornica ističe :
„Kristalne čipke su trenutno najtraženije, svih boja od crne do vedrijih nijansi, perje je i dalje traženo, prepoznaju me po perju koje sam koristila od prvih haljina, traže se raskošnije kreacije, ženstvenije. Raduje me što mi klijentice daju svoje povjerenje i cijene moj rad. Mene kao ženu veseli vidjeti drugu djevojku , ženu lijepo sređenu, zadovoljnu i to me ispunjava“.

Radio Ljubuški / B. Medić i G. Ilić

error: Content is protected !!