Posjetitelji Hercegovina Travel  festa  koji se održao u Ljubuškom u petak i subotu 5. i 6. svibnja imali su priliku iz prve ruke čuti zanimljiva iskustva poznatih putoholičara. No ovdje nije bila riječ samo o iskustvima prelaženja zemljopisnih udaljenosti i granica, već  i o onim drugim puno osobnijim, životnim granicama koje su ovi putoholičari uspjeli prijeći, kao i onima koje još uvijek prelaze. Upravo taj osobni kontakt sa publikom koja ih  poznaje i prati putem društvenih mreža ili Youtube-a  daje ovom  festivalu poseban doživljaj.

Podsjetimo u dva dana festivala publici su se predstavili Miro Aščić, Srđan Šajinović, Elizabeth Duong, Krešimir Sučević Međeral i Slaven Škrobot.

Festival je bio popraćen i pratećim sadržajima , natjecateljskom izložbom likovnih radova učenika osnovnih škola  s područja Ljubuškog, što je i bio cilj organizatora povezati sve generacije, gosti festivala imali su priliku u dnevnim izletima upoznati se sa ljepotama Ljubuškog koje će uskoro predstaviti u svojim putopisima.

Bjanka Medić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!