Novi naslov prvaka Skauti će zajedno s navijačima proslaviti u subotu u Ljubuškom gdje će na igralištu Gimnazije biti upriličena fešta uz prigodni program.

Večer prvaka će započeti u Gradskoj športskoj dvorani u kojoj RK Izviđač CO od 18 sati igra prvenstveni susret s Hercegovinom iz Nevesinja. Potom će uslijediti dodjela pokala i medalja za osvojeno prvo mjesto, nakon čega će igrači i stručni stožer napraviti defile kroz grad, a potom se fešta seli na igralište Gimnazije uz glazbu i zakusku, koju Skauti pripremaju uz potporu Grada Ljubuškog, Turističke zajednice Grada Ljubuškog i JP Parkovi d.o.o.

Tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su voditelj momčadi Nedan Zovak, trener Toni Čolina te igrači Milan Vukšić i Ivano Pavlović pozvali sugrađane i ljubitelje rukometa da budu dio proslave novog, a ukupno devetog naslova prvaka.

Skauti će slavljeničku utakmicu igrati u jubilarnom dresu, nastalog suradnjom kluba s Turističkom zajednicom Grada Ljubuškog. Za njegov dizajn zaslužna je marketing agencija Convoco, a dres je inspiriran prirodnom i kulturno-povijesnom baštinom ljubuškog kraja. Na njemu je oslikana Humačka ploča, koja spada među najstarije spomenike pismenosti u Bosni i Hercegovini, zatim vodopad Kravica te tvrđava herceg Stjepana. Na ovim prekrasnim lokacijama snimljeni su i kadrovi za videoprilog promocije dresa predstavljenog na društvenim mrežama kluba, kojeg su realizirali zajedničkim snagama marketing agencije Convoco i fotografske usluge R-Media.

Kad kažemo Izviđač, čujemo Ljubuški, a kad kažemo Ljubuški, čujemo Izviđač. Zato proslavimo naslov prvaka zajedno!

Izvor: Ljubuški.ba

error: Content is protected !!