„Sjediš u Kulturnom centru u Ljubuškom i  putuješ svijetom!“  tako bi se u jednoj rečenici mogao opisati 2.Hercegovina Travel fest, jedinstveni festival putovanja koji je sinoć otvoren u Ljubuškom u svom drugom izdanju. Festival je  otvorila v.d. ravnateljica TZ Ljubuški Veronika Pinjuh poželjevši dobrodošlicu posjetiteljima i gostima putopiscima.

Prvog dana festivala posjetitelji su uživali u zanimljivim zgodama i nezgodama koje su im sa svojih putovanja prenijeli  Miro Aščić, Srđan Šajinović, Krešimir Sučević Međeral, Elizabeth Duong i Slaven Škrobot. Poznata imena sa malih ekrana i društvenih mreža prenijela su svoja iskustva ali i svoju osobnost u interpretaciji  doživljenog na svojim putovanjima.

Uz poznate goste festival nadopunjuje i prateća likovna izložba učenika osnovnih škola Grada Ljubuškog s temom putovanja.

Večeras je druga večer festivala, ulaz je besplatan, svi posjetitelji festivala mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u europsku destinaciju po izboru pokrovitelja Fortuna toursa koji je također pokrovitelj nagrade za najbolji učenički likovni rad.

Druge večeri Hercegovina Travel festa na rasporedu su:

19:00 – ELIZABETH DUONG

Preko Australije i Vijetnama do života na Balkanu

20:00 – SLAVEN ŠKROBOT

Biciklom na ruke od Hrvatske do Turske

21:00 – PANEL RASPRAVA SVIH SUDIONIKA

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!