U srijedu, 17.svibnja, Sportski centar Pehar na Tromeđi u industrijskoj zoni „otvorio je vrata“. Tog su dana započeli „Dani otvorenih vrata“ Sportskog centra, a kroz širom otvorena vrata „ušao“ je i Radio Ljubuški. Prvi susret s ljubaznim i gostoljubivim vlasnicima i osobljem ostavio je snažan dojam na pisca ovih redaka. U svakom trenutku stajali su na raspolaganju svima koji dolaze u Centar, a bilo ih je stvarno dosta.

Centar je počeo s radom još potkraj prošle godine jer je bilo puno zahtjeva za terminima, iako nije bio završen u cijelosti. Nakon toga završen je „ugostiteljski dio“, a slijedi još izgradnja teretana i popratnih sadržaja. Prvi su „svoj teren“ zauzeli boćari, riječ je o „staroj gardi“, ne po godinama jer je riječ o iskusnim „rekreativcima“. Inače, Centar ne nudi samo vrhunske terene, svlačionice i sve što je potrebno za sportsku razonodu, nego i restoran, rođendaonicu i sve što vam treba za organiziranje savršenog team buildinga.

Vlasnici Centra su braća Igor i Goran Pehar, a u razgovoru s Goranom saznali smo dosta toga o Centru, od ideje do realizacije. Kad su sagledali stanje ponude i potražnje kao ekonomisti prepoznali su potrebu za jednim ovakvim objektom i hrabro su krenuli u realizaciju, o čemu ćete čuti nešto više u razgovoru s Goranom Peharom.

U Centru možete sresti sve uzraste, od najmlađih pa sve do najstarijih, od rekreativaca do putnika namjernika, a svatko može naći nešto za sebe. Centar svakodnevno otvara vrata u 15 sati, a sve informacije možete naći na njihovom internetskim stranicama.

Poslušajte što nam je rekao jedan od vlasnika, Goran Pehar

Mile Kraljević / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!