U prostorijama JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški održana je druga sjednica Povjerenstva malonogometnih liga MZ-a grada Ljubuškog. Kako je rok za prijave ekipa bio završno s 10.srpnja Povjerenstvo je izviješteno da se za 19. Agram MNL MZ-a grada Ljubuškog prijavilo 12. ekipa, a za 12 MNL MZ- a igrača do 16. godina starosti prijavilo se 10. ekipa.

Seniori (19.Agram MNL MZ-a) će igrat u tri skupine s po četiri ekipe, dok će juniori (12.MNL MZ-a) igrati, također u tri skupine, jedna s četiri, a dvije s tri ekipe. Izvlačenje skupina i parova bit će u ponedjeljak, 17.srpnja u 11 sati u Gradskoj knjižnici. Natjecanja u obje lige trebala bi krenuti u četvrtak, 20.srpnja, a utakmice će suditi suci iz Udruge nogometnih sudaca Županije Zapadno-hercegovačke.

Inače, radovi na Centru malih športova u Ljubuškom, gdje će se lige igrati, su pri kraju, svi važniji poslovi su odrađeni, a ostale su još neke sitnice koje će se odraditi ovaj tjedan. Ukoliko bi eventualno bilo nekih promjena Povjerenstvo će na vrijeme izvijestiti sve zainteresirane.

Mile Kraljević

error: Content is protected !!