Neposredno predstavljanje – termini

JP Radio Ljubuški d.o.o. na osnovu dosadašnje prakse, broja političkih subjekata i drugih relevantnih okolnosti, omogućio je svakom političkom subjektu isto vrijeme,odnosno po 5 minuta besplatnog neposrednog predstavljanja. Neposredno predstavljanje realizira se za sve političke subjekte koji su registrirani u izbornoj jedinici koja pripada administrativno teritorijalnoj jedinici koja je osnivač javnog elektronskog medija-Izborna jedinica 171 Grad Ljubuški.

Radio postaja Ljubuški će omogućiti besplatno neposredno predstavljanje u trajanju od 5 minuta političkim subjektima registriranim u izbornoj jedinici 171 Grad Ljubuški u dvije razine ; politički subjekti registrirani za Gradsko vijeće i politički subjekti za Gradonačelnika.

U izbornoj jedinici 171 Ljubuški na Lokalnim izborima 2024 registrirana su 4 politička subjekta za Gradsko vijeće i jedan politički subjekt za Gradonačelnika.

Termini neposrednog predstavljanja za Gradsko vijeće Ljubuški su u dane :

30.rujan ponedjeljak  11.30 sati HDZ 1990

1.listopad utorak         11.30 sati HDZ BIH

2.listopad srijeda         11.30 sati HSP HB I BIH

4.listopad petak           11.30 sati HSP

Termin neposrednog predstavljanja za Gradonačelnika u izbornoj jedinici 171 Ljubuški  je

4.listopad petak 11,45  HDZ BIH

Gore navedeni termini izvučeni su Javnim ždrijebom održanim u petak 30.kolovoza 2024. u prostorijama JP Radio Ljubuški d.o.o.

error: Content is protected !!