4. MJESTO NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U USKOPLJU!

U petak 1.rujna OK Libero sudjelovao je na turniru u Uskoplju.

“Članice kluba 2007/8.godište sudjelovale su na turniru “Sloga open” koji se održao u Uskoplju kod domaćina OK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje .

U konkurenciji od 9 ekipa iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore prva utakmica je bila protiv domaćina gdje smo nespretno izgubile, a u drugoj skupnoj utakmici smo uspješno svladale ekipu iz Slavonskog Broda, te s većom bod razlikom prošle u polufinale gdje su nas dočekale pobjednice turnira ekipa iz OK Belišća. Unatoč dobrim akcijama ipak smo izgubile, te se ostale boriti za treće mjesto protiv ekipe OK Gusar Omiš.

U neizvjesnoj borbi i rezultatu 1:1 u setovima, propustile smo priliku u trećem setu te odbojkašicama iz Omiša prepustile 3.mjesto rezultatom 17:15 (2:1). Iako izuzetno umorne (dolazak doma u 1 sat iza ponoći) i po malo tužne zbog propuštenih prilika, sretne smo i zadovoljne jer smo se uz prethodne pripreme dobro uigrale i za nadolazeći turnir u Makarskoj i za Ligu Hercegovine koja nas očekuje i ove sezone. Ponosni smo na činjenicu da je najboljim liberom turnira proglašena naša igračica Lana Lončarić.”

OK Libero Ljubuški

error: Content is protected !!