Danas je u prostorijama Izviđača u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana konferencija za novinare povodom početka natjecanja u Premier ligi i skorom nastupu u Europa ligi.

Prvi se novinarima obratio voditelj momčadi Nedan Zovak koji je govorio o kašnjenju početka natjecanja i o rasporedu utakmica, te o potrebi prebacivanja dva kola na proljeće.  Klubovi koji igraju europska natjecanja morali bi odigrati devetnaest utakmica u dva mjeseca što bi iziskivalo nadljudske napore i mogućnost većeg broja ozljeda, smatra Zovak i ovim putom apelira na odgovorne u Savezu da misle i na zdravlje igrača. Slično razmišljaju i ostali klubovi koji nastupaju u euro natjecanjima (Vogošća, Leotar i Sloboda iz Tuzle). “Rukometaši Izviđača u novu sezonu kreću s novim sponzorom s tvrtkom AGRAM.Zahvaljujem gradu Ljubuškom na pomoći oko uređenja svlačionica, nabavke nove podloge potrebene za europske utakmice i financijskoj potpori.” kazao je Zovak

Trener Toni Čolina govorio je o „svom dijelu posla“, što boljoj pripremi igrača za izazove koji ih očekuju. Smatra, da je kostur momčadi na okupu i uz ostale mlade igrače mogu ostvariti i dobre igre i dobre rezultate uz respekt svima, ali ne bojeći se nikoga.

Kapetan Ivano Pavlović, koji je odigrao izvanredno prošle sezone kad je bilo najteže, ne dvoji da će i u ovoj sezoni dati svoj maksimum i da će igra skauta biti prepoznatljiva i ove godine.

Diano Ćeško, jedan od najmlađih, za kojeg trener Ćolina reče da puno ozbiljnije prihvaća svoje obveze, najavljuje svoje puno bolje izdanje i kaže da će ići i „dvjesto posto“, a protiv Maglaja očekuje pobjedu, iako nikog ne podcjenjuje.

Utakmica Izviđač – Maglaj igra se u subotu u 20 sati uz izravni prijenos na BH RT-u.

Mile Kraljevic/ Gordana Ilić/ Radio Ljubuški

error: Content is protected !!