Rukometašice Izviđača stvarno nemaju sreće. Nakon što su na početku prvenstva imale jako težak ždrijeb, igrale su s najjačim ekipama, u 5.kolu ugostile su ekipu Knežopoljke gdje je postojala realna prilika za prve bodove. Međutim na kraju su slavile gošće 26:27 (14:15).

U prvom poluvremenu ekipe su se izmjenjivale u vodstvu, a niti jedna nije imala više od dva gola prednosti, a na odmoru je bila minimalna prednost gošći 14:15. Nakon što su skautice početkom nastavka poravnale rezultat, Knežopoljka je serijom 3:0 prvi put došla do tri gola prednosti 15:18 u 37.minuti. Međutim, domaće su rukometašice u slijedećih pet minuta postigle pet golova, a gošće dva, pa je u 42.minuti bilo 20:20.

U posljednjih desetak minuta ušlo se u egalu da bi gošće serijom 4:1 došle do tri gola prednosti 24:27 u 58.minuti. Domaće rukometašice uspjele su pogoditi još dva puta, ali ipak nisu uspjele doći do boda, gošće su slavile 26:27.

Kod Izviđača najefikasnije su bile Anđela Boras s 9, Marija Bilić sa 7, Andrea Boras sa 4 i Matea Nosić s 3 postignuta gola. Kod gošći Ljiljana Ćesto i Nađa Arnautović postigle su po 8, Nina Burazer 5 i Adriana Karan 4 gola.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!