Danas se našim „Skautima“ u Gradskoj športskoj dvorani suprotstavlja i u našem gradu gostuje jedna mega momčad, momčad Dinama iz Bukurešta. U našoj dvorani večeras će nastupiti dojučerašnjih pet igrača Barcelone (Luka Cindrić, Cedric Sorhaindo, Ali Zeinelabedin, Alex Pascual Garcia, Aleksandar Cenić), a sa klupe ih predvodi Xavier Pascual bivši trner Barcelone i španjolske reprezentacije a u stožeru je legendarni vratar Španjolske i Barcelone David Barufet.
Osim Xaviera Pascuala i Davida Barufeta u stožeru momčadi iz Bukurešta su još tri Španjolca i jedan Danac.

Pobrojimo samo koji igrači su na popisu momčadi Dinama.

U Dinamu je na vratima srpski reprezentativac Vladimir Cupara, dojučerašnji član Telekom Veszprém Hc, a tu je 33-godišnji iranski i rumunjski vratar Saeid Heidarirad.

Koliko je jaka momčad i Bukurešta govori i podatak da u Dinamu nastupaju: bivši povremeni reprezentativac Hrvatske, a sada rumunjski reprezentativac Ante Kuduz, srpski reprezentativac Lazar Kukić, reprezentativac Mađarske Miklós Rosta, reprezentativac Češke Stanislav Kasparek, reprezentativac Ukrajine Andrij Akimenko, bjeloruski reprezentativac Viachaslau Bokhan te bivši španjolski, a sada rumunjski reprezentativci Javier Humet Gaminde te rumunjski reprezentativci: Robert Mihai Militaru, Nicusor Andrei Negru, Dan Emil Racotea, Daniel Stančić, Tudor Bogdan Buguletu i Calin Dedu.

Izviđač dočekuje Dinamo iz Bukurešta

Momčad Dinama iz Bukurešta je jedna od najskupljih, ako ne i najskuplja momčad europske lige, a po kvaliteti i vrijednosti je i u vrhu Lige prvaka.

Kolika je razlika u iskustvu između naših „Skauta“ i mega momčadi iz Bukurešta govori i prosjek godina rukometaša iz zapisnika utakmice u Bukureštu gdje prosjek Dinama 27,44 naspram 19,67 godina naših „Skauta“.

Zato danas vas očekujemo u dvorani da pomognete našim “Skautima” da pomognete u borbi “Davida protiv Golijata”.

Utakmica se igra u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 18:45 sati.

Izvor:izvidjac.com

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!