Rukometaši Izviđač Agrama odigrali su izvanrednu utakmicu u Berlinu u okviru 6. kola EHF European League protiv Fuchse Berlina, u kojoj su na kraju poraženi 34:23, na poluvremenu je bilo 16:15 za domaćina.

Izviđač je poveo 1:0, međutim domaćini već u 6. minuti odlaze na 5:1. Nakon toga Izviđač se trznuo i uzvraća istom mjerom, za pet minuta pravi 5:0 i prelazi u vodstvo 6:5. Posljednje vodstvo u prvom poluvremenu Izviđač je imao u 15. minuti kada je poveo 9:8, a nakon toga domaćini do kraja poluvremena imaju prednost od 1 do 3 gola, da bi se na poluvrijeme otišlo rezultatom 16:15 za domaćina.

Domaćini u drugo poluvrijeme ulaze punom snagom i za osam minuta prave 9:0, što im donosi vodstvo od 25:15. Nakon toga do kraja se igra, mogli bi slobodno reći, „gol za gol“, jer se rezultat uglavnom kreće od 10 do 13 golova prednosti za vodeću momčad Bundes lige.

Na kraju Izviđač postiže dva gola za konačnih 34:23.

Kod Izviđača najefikasniji je bio Filip Odak s 10 postignutih golova, Ivano Pavlović je dodao 4, Diano Ćeško 3, Zvonimir Lukenda i Edvin Dželilović po 2, a Zlatko Ševo i Mile Lasić po jedan.

Kod domaćina najefikasniji je bio Freihöfer, Tim sa 6 golova, a Marko Kopljar je postigao dva gola.

Na vratima Izviđača Haris Suljević je imao 7, a Aldin Alihodžić 3 obrane.

Vrijedi napomenuti da je Fuchse Berlin završio natjecanje u skupini sa šest pobjeda i 12 bodova, a Izviđač na posljednjem mjestu bez bodova.

S obzirom na sve okolnosti i protivnike u skupini možemo zaključiti da je Izviđač u ovom natjecanju prikazao odlične igre protiv protivnika koji izvanredno igraju u svojim ligama, a za Fuchse Berlin i Dinamo iz Bukurešta može se slobodno reći da imaju momčadi za natjecanje u Ligi prvaka.

Pogledajte ljestvicu natjecanja i ljestvice Bundes lige i Rumunjske lige.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!