Nakon osam odigranih kola, rukometašice Izviđača u srijedu su izborile prve premijerligaške bodove. U goste skauticama stigla je ekipa Ilidže, a ‘Skautice’ su slavile s minimalnom prednošću rezultatom 28:27.

Gošće s Ilidže su u dva navrata u prvom poluvremenu imali i četiri zgoditka prednosti (2:6 i 6:10) ali izabranice Josipe Petrović nisu se predavale i na odmor se otišlo s (-2), točnije (10:12).

Utakmica je bila napeta svo vrijeme, bilo je padova u rezultatu, ali domaće rukometašice nisu odustajale i dale su sve od sebe. Za razliku od nekih utakmica kad su tijesno izgubile na ovoj su se utakmici skautice puno više trudile i odlučio je voljni moment.

Domaće igračice su tek u 50′ minuti anulirale prednost Ilidže, a bilo je (22:22). U 55′ utakmice Ljubušanke vode s rezultatom (25:23) te nakon toga znalački privode utakmicu kraju, za prvu ovosezonsku pobjedu, i veliko slavlje u GŠD Ljubuški.

Kod Izviđača Anđela Boras bila je precizna 11 puta, Matea Nosić je postigla sedam golova, a Ivana Mikulić četiri. Kod Ilidže bolja od ostalih Alena Latifović s osam postignutih golova.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!