Nakon nepunih tjedan dana od puštanja ulaznica za humanitarni malonogometni turnir 4 kafića koji se održava u Ljubuškom 23.12. od 17.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani prodano je 1000 ulaznica!

Još 10 dana je ostalo do spektakla koji nas čeka u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški od 17:00 sati i poziv svima Vama ” Kupnjom ulaznice postanite dijelom ove humanitarne priče!”.

U pratećem programu večeri posjetitelje očekuje bogata tombola koja između ostalih uključuje:

50 potpisanih dresova u našoj tomboli među dresovima izdvajamo dres Andreja Kramarića sa utakmice 3. kola lige nacija Danska-Hrvatska, dres Ivana Perišića sa utakmice Armenija Hrvatska, dresovi Marka Livaje, Rokasa Pukštasa i Zvonimira Šarlije u utakmici protiv Lokomotive.

‘Oni nas trebaju’ geslo je turnira kojeg organiziraju četiri kafića iz Ljubuškog :

Amfora, Bel Ami, Hotel Hum i Sirius!

SUBOTA – 23.12. – Gradska sportska dvorana Ljubuški!

Dragi prijatelji,

sa ponosom vas pozivamo na naš prvi humanitarni malonogometni turnir u Ljubuškom koji će se održati 23.12. u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški. Ovaj poseban događaj okuplja zajednicu s ciljem podrške onima kojima je to najpotrebnije. Dođite i sudjelujete u humanitarnoj večeri koja će biti ispunjena druženjem i poklonima. U bogatoj tomboli između ostalih očekuju vas i dresovi poznatih sportaša!

Sva prikupljena sredstva namijenjena su onima kojim je najpotrebnije. Pridružite nam se u danu ispunjenom strastvenim nogometnim okršajima i plemenitim ciljem. Neka vaša nogometna strast postane snaga za promjenu. Cijena ulaznice: 10 KM

Ulaz za djecu je besplatan.

Generalni pokrovitelj Grad Ljubuški uz potporu FS i Župnog ureda Humac.

Medijski pokrovitelj: Radio Ljubuški.

Svoje ulaznice možete potražiti na sljedećim lokacijama:

Župni ured Humac

Caramel bar (Bingo centar)

Džajić petrol

Kafići suorganizatori:

Amfora

Caffe Sirius

Bell Ami

Hotel Hum

Cijena ulaznice je 10 KM za djecu je ulaz besplatan a cijeli prihod ide za obitelj u potrebi iz našeg grada. Vidimo se!

#OniNasTrebaju

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!