Dream team „Prijatelji“ snimili su novi spot „Moj narode u tuđini“ koji će premijerno biti prikazan sutra (26. siječnja 2024. godine) u 19 sati na CMC televiziji.

Glazbu i tekst za spot napisala je Nada Lauc, aranžman su uradili Ivan Del Loco i Tihomir Ivanetić, glazbeni producent i ton majstor je Tihomir Ivanetić – Rockoko studio, mastering – osiguravanje maksimalne kvalitete zvuka na svim uređajima je odradio Goran Martinac – Croatia Records Studio.

U spotu svira Rockoko orchestra u sastavu: Igor Gregurić Grega – harmonika, Krunoslav Dražić – tambure, Damir Butković Budo – bas gitara, Boban Dževerdanović – gitare, Ivan Del Loco – programiranje.

Director by: Mario Šulina

Camera and editing: Mario Šulina

Color grading: Mario Šulina

Video production: Produkcija Nova@2024

Pjesmu izvode Nada Lauc i Vanja Herceg iz Ljubuškog – Hercegovine, Marina Šunjić iz Dalmacije i Nada Mihić iz Slavonije.

„Ova je pjesma napisana već ranije, ona je čak i snimana, ali to nije bilo ono što sam željela. Pošto pjesma govori o našim ljudima u tuđini odlučila sam okupiti Hercegovinu, Dalmaciju i Slavoniju, jer svi smo mi povezani tim odlascima u tuđi svijet. I sama pjesma nam poručuje „Moj narode u tuđini vratite se Domovini“, a to je poruka svim Hrvatima koji se nalaze u tuđini, kako onima iz Hercegovine, tako i onima iz Dalmacije i Slavonije, kao i iz ostalih naših krajeva od Bosne do krajnjih područja Hrvatske. Željela bih ovim putem najaviti još jednu pjesmu koja je u pripremi, a to je pjesma o Ljubuškom i obnovi naše Kule, koja će uskoro ugledati svjetlo dana“, kazala je za Radio Ljubuški „baba“ Nada.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!