𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐞 𝐬𝐮 𝐳𝐚𝐭𝐯𝐨𝐫𝐞𝐧𝐞! objavili su iz Turističke zajednice Ljubuški koja je suorganizator Pub kviza s Deanom Kotigom koji se održava u sklopu svečanog obilježavanja Dana Grada Ljubuškog.

Kako je za Radio Ljubuški kazala Veronika Pinjuh ispred Turističke zajednice Ljubuški

” Možemo se pohvaliti činjenicom kako je izniman interes za događaj kojeg organiziramo u sklopu svečanog obilježavanja Dana Grada Ljubuškog. U prvih 24 sata od zaprimanja prijava popunili smo kapacitet od 40 ekipa koje će sudjelovati na kvizu. Ljubuški će tako postati središtem kviz scene, imamo prijavljenih 200 sudionika, a upita je još uvijek mnogo, mogu vam otkriti kako smo nakon zatvaranja dobili još 50 prijava što je pokazatelj iznimnog interesa. Prijavljeni su domaći kvizoljupci, ekipe iz Ljubuškog i okolice, možemo reći iz cijele Hercegovine ali imamo i ekipa iz Dalmacije. Svi oni nestrpljivo čekaju priliku sudjelovati u kvizu kojeg je osmislio i kojeg vodi legendarni lovac iz Potjere, kvizoman Dean Kotiga. Radujemo se ovom događaju i fantastičnoj atmosferi 10.veljače u hotelu Bigeste u Ljubuškom i želimo dobrodošlicu svim sudionicima.”

U sklopu programa svečanog obilježavanja Dana grada Ljubuškog, Turistička zajednica Grada Ljubuškog i HKD Napredak, Podružnica Ljubuški organiziraju Pub Kviz s Deanom Kotigom koji će se održati u subotu, 10. veljače u Hotelu Bigeste s početkom u 19.00 sati..

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!