Sutra, u srijedu, 31.01.2024., rukometaši IzviđačAgrama u zaostaloj utakmici 3.kola BH Telecom premijer lige u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom dočekuju Hercegovinu iz Nevesinja.

Nakon prvog dijela prvenstva Izviđač se nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s tri boda manje od vodeće Gračanice, ali i utakmicom manje tako da se sutrašnjom pobjedom ima priliku približiti vodećoj momčadi samo na bod.

Hercegovina u Ljubuški dolazi kao dvanaestoplasirana momčad na ljestvici sa samo šest osvojenih bodova, ali i pobjedom protiv Leotara u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone.

U povodu nastavka sezone i sutrašnje itakmice jučer je u prostorijama Izviđača održana konferencija za novinare na kojoj su trener i igrači Izviđača izrazili uvjerenje u pobjedu u sutrašnjoj utakmici, ali i uputili poziv navijačima da dođu na utakmicu, daju im podršku i vide što je Izviđač radio u pripremnom razdoblju.

Tiskovna u Izviđaču pred nastavak sezone: Trener Čolina iskazao čast svim momčadima, ali istaknuo da je Izviđač spreman obraniti titulu prvaka

Utakmica Izviđač Agram – Hercegovina igra se u srijedu, 31.siječnja 2024. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 18 sati.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!