Ljubuški frizeri odlučili su udružiti svoje snage i pokrenuti humanitarnu akciju javnog šišanja “Srcem za potrebite” koja će se održati u subotu 16. ožujka od 15.00 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom.

Tim povodom u programu Radija Ljubuški ugostili smo frizere Franju Bebeka, Jadranku Tolj i Dariju Medić koji su uputili poziv svim frizerima koji se žele uključiti u akciju i sudjelovati u humanitarnom šišanju ali i pozvali sve slušatelje da dođu, ošišaju se i daju svoj prilog za uslugu.

“Sav prikupljeni prihod tijekom ove akcije ići će JU Edukacijsko rehabilitacijskom centru za djecu, mlade i odrasle i Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Duga Ljubuški. Ovdje smo kao predstavnici na početku okupljenih 14 frizera iz Ljubuškog, očekujemo da će nas biti puno više, tek smo krenuli sa najavom i ovim putem upućujemo poziv, javite se na Franjin broj mobitela 063 325 261. Imamo već prijave od kolega iz Čitluka, Posušja, Širokog Brijega i oni će nam se pridružiti.” istaknuli su u svom pozivu.

Samu akciju inicirao je Franjo Bebek koji je kako kaže želio u svom gradu organizirati akciju po uzoru na akcije kojima je sudjelovao u drugim mjestima. Ne želimo nikog od nas isticati bitan je cilj, želimo senzibilizirati javnost senzibilizirati javnost za potrebe djece i osoba s teškoćama.

Komentirali su i svoj posao ” Biti frizer u svom mjestu je najljepše, uživamo u svom poslu u kojem svakodnevno komuniciramo s ljudima, posao je zahtjevan ali ga radimo s velikom ljubavi. dajemo sve od sebe, educiramo se i održavamo visoku razinu usluge koju pružamo i ljudi to prepoznaju.”

“Radujemo se ovom događaju, zajedničkom druženju, reakcije naših kolega su izvanredne.” ističu

“Ljubuški frizeri su jako vrijedni i rade svoj posao kvalitetno, sada se okupljamo sa plemenitim ciljem, pozivamo sve one koje nismo stigli osobno pozvati da nam se pridruže. U suradnji sa Gradom na trgu ćemo u natkrivenom prostoru šišati sve one koji dođu, naravno naše usluge prilagodit ćemo prostoru, stoga je naš fokus uglavnom na muškom šišanju i stiliziranju brada, krećemo od 15.00 sati poslijepodne. Frizeri donose svoj alat, ulazimo u ovo zaista velikog srca i želimo prikupiti što veći iznos. Mi ćemo pružiti našu uslugu, kolege frizeri uključite se, a vi dragi sugrađani dođite na trg, uredite se i budite dijelom ove akcije.” poručili su.

Poslušajte audio zapis:

Bjanka Medić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!