Rukometašice Izviđača, sutra, u subotu 24. veljače, u sklopu 12. kola Premijer lige BiH za žene gostuju u Banja Luci. Utakmica se igra s početkom u 20 sati.

Borac je trenutno drugi na prvenstvenoj ljestvici s 19 bodova iz 11 kola i zaostaje samo jedan bod za vodećim Grudama.

Rukometašice Izviđača su na posljednjem mjestu, sa samo dva osvojena boda u 11 odigranih utakmica.

Utakmicu je za Radio Ljubuški najavio trener rukometašica Izviđača, Ivan Gigo Lovrić:

„Iz utakmice u utakmicu pomalo napredujemo, na način da smanjujemo trajanje crnih rupa. Još uvijek imamo problema s bezidejnim periodima utakmice koji su plod nedostatka kvalitete mladih igračica kao i njihovog iskustva jer su to sve mahom cure kojima su ovo prve minute u Premijer ligi…

Na zadnjoj utakmici protiv Ilidže smo pokazali da možemo sastaviti jedno poluvrijeme korektne igre u kojem smo u najmanju ruku bili ravnopravan protivnik.

Protiv Borca imamo male šanse ali tražit ćemo da nam koncentracija ne padne kao u dosadašnjim utakmicama ili ako i upadnemo u tu crnu rupu da se što prije izvučemo. A sve to moramo raditi u smislu pripreme za one najvažnije utakmice s konkurentima u borbi za ostanak.

U te utakmice moramo ući što uigraniji i pametniji da nam se ne bi događali padovi kao do sada jer će svaki gol biti važan, a i neizvjesnost u borbi za ostanak će se voditi do posljednje sekunde natjecanja“, kazao je Lovrić za naš radio.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!